Om DITDÆK

Hos DitDæk beskæftiger vi os med at sælge de helt rigtige dæk der passer dine behov.

Kvalitetsdæk – Danmark rundt!

Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service til alle vores kunder. Derfor står vi ved vores værdier, som sikre vores kunder den bedste service – hver gang!

Hos DitDæk går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores ekspertise er bred, og vores produkter er udplukkede med henblik på at afdække alle hjørner af dæk-verden. Det betyder, at vores udvalg af dæk er valgt nøje og præcist, analyseret af med baggrund på vores ekspertviden, samt testet for kvalitet og holdbarhed. Derfor kan vi med ro i maven sælge alle vores dæk – for når de kommer på bilen, og du sidder bag rattet, så ved vi at alle detaljerne er taget hensyn til. 

vores filosofi

En del af vores filosofi er, at i som kunde skal føle jer med ro i maven. Derfor er vores hjemmeside optimeret, sådan at man nemt og med sikkerhed kan finde frem til de rigtige dæk – uanset sæson og bil model – og tilmed til en pris der er overkommelig. Skulle der være nogen usikkerhed med hvilke dæk bilen har behov for, så er vi alltid på tasterne, og vi svarer inden for kort tid.
I bund og grund er bestræber vi os på at være de bedste, når det kommer til – prisen, servicen, hjemmesiden, produkterne og sikkerheden.

God og tryg handel

Hos DitDæk er det vigtigt at du kan handle trygt i vores webshop, og at du kan vælge de helt rigtige dæk efter dine behov. Derfor står vi altid til rådighed, for at besvare alle dine spørgsmål and hjælpe dig på god vej. Når du handler i vores webshop, vil din bestilling blive behandlet med god omtanke og sendt sikkert afsted.